Modalife sa radošću predstavlja svoj internet sajt i izražava zahvalnost za vaše interesovanje za našu kompaniju i proizvode. Vaša privatnost je od apsolutnog značaja za nas, te smo posvećeni tome da se osećate sigurno dok koristite naš sajt. Lične podatke koje prikupljamo tokom vaše posete obrađujemo u skladu sa važećim zakonima i regulativama, uz poštovanje naših unutrašnjih standarda zaštite podataka. Na našim sajtovima možete pronaći linkove ka drugim veb stranicama, ali želimo da napomenemo da naša politika privatnosti ne obuhvata te eksterne linkove, iako se trudimo da pažljivo biramo partnere. Vaša privatnost je naš prioritet.

Da bismo ispunili vaše narudžbine, potrebni su nam osnovni lični podaci poput imena, adrese, e-mail adrese i telefonskog broja. Garantujemo da ćemo čuvati privatnost vaših podataka i koristiti ih isključivo u svrhu obrade narudžbine i obaveštavanja o njenom statusu. Vaši podaci su apsolutno sigurni kod nas.

Pored toga, analiziramo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju, kako bismo unapredili svoju ponudu i korisničko iskustvo. Takođe, koristimo „kolačiće“ kako bismo personalizovali vaše iskustvo korišćenja interneta.

Vaša saglasnost nam je važna. Ako želite, možete nas kontaktirati kako biste ograničili ili promenili način korišćenja vaših podataka, ili kako biste dobili informacije o podacima koje čuvamo o vama. Vaša bezbednost je naš prioritet, pa preduzimamo sve potrebne mere kako bismo zaštitili vaše podatke od zloupotrebe ili neovlašćenog pristupa.

Vaše poverenje je osnova našeg poslovanja, i zahvaljujemo vam sešto ste deo Modalife Balkans vizije.